fbpx

ZASADY, OBOWIĄZKI i PRAWA.

dla pracowników – RODO w praktyce

Do kogo skierowana

jest ta oferta?

Dzięki szkoleniu pracownicy nie tylko nabędą kluczową wiedzę dotyczącą najważniejszych z punktu widzenia ich organizacji zmian w ochronie danych osobowych, które przyniosło ze sobą RODO (pozyskiwanie, przetwarzanie i usuwanie danych, obowiązek informacyjny, klauzule zgody), ale również – dzięki praktycznym przykładom – nauczą się wykorzystywać ją w swojej codziennej pracy.

Jak szkolimy

Swoje szkolenia opieramy na wymianie doświadczeń i ułatwieniu pracownikom wykonywania codziennych obowiązków przy jednoczesnym zapewnieniu bezpieczeństwa danym i pozostawaniu w zgodzie z przepisami.

Wiemy, że równie ważna jak merytoryka jest forma przekazania wiedzy. Dlatego, nie unikamy dyskusji, prowadzimy zajęcia w sposób interaktywny, a materiał prezentowany na szkoleniu każdorazowo dostosowujemy do rodzaju działalności naszego klienta.

Materiały szkoleniowe

uczestnik-sz-otrzymuje-odo24

Referencje

logo-konsalnet

Szkolenie zostało przeprowadzone w sposób żywy i ciekawy a przykłady praktyczne czyniły je intersującymi i pobudzały do dyskusji naszych pracowników. Współpraca z firmą ODO 24 sp. z o.o. spełniła nasze oczekiwania, dlatego też rekomendujemy ją wszystkim zainteresowanym podmiotom w zakresie ochrony danych osobowych.

Ryszard Podgórski
Wiceprezes Zarządu

logo-uzdrowisko-naleczow

Z przekonaniem polecamy ODO 24 sp. z o.o. jako partnera gwarantującego wysoką jakość prowadzonych szkoleń. Na szczególne uznanie zasługuje bardzo dobre przygotowanie merytoryczne prowadzącego, dzięki czemu mamy świadomość, że przetwarzane przez pracowników dane naszych klientów pozostają bezpieczne.

Paweł Pawluk
Dyrektor ds. Finansów i Analiz

logo-wog35

Przygotowanie i przeprowadzenie szkolenia oceniamy bardzo dobrze i z zachowaniem należytej staranności. Przedstawiciele firmy wykazali się dużym zasobem wiedzy i profesjonalizmem a prowadzący poprzez właściwe motywowanie zachęcił uczestników do aktywności i współdziałania.

Beata Kłopotowska
Audytor wewnętrzny

logo-the-digitalst

Zarząd spółki The Digitals sp. z o.o. przykłada bardzo dużą wagę do bezpieczeństwa danych naszych klientów. Wybór ODO 24 sp. z o.o. gwarantował, że przeprowadzone szkolenie z zakresu ochrony danych osobowych wpłynie pozytywnie na budowanie świadomości naszych pracowników. Szkolenie zostało przygotowane w sposób profesjonalny i w pełni uwzględniło specyfikę branży reklamowej, w której prowadzimy działalność.

Artur Karczykowski
Prezes Zarządu

Wybierz szkolenie dla Twojej organizacji

RODO – zasady, obowiązki i prawa

Szkolenie w znaczący sposób minimalizuje ryzyko błędów,
jakie mogą popełnić pracownicy.

Adresowane jest do szerokiego grona odbiorców wewnątrz Państwa organizacji. W trakcie szkolenia przekazujemy praktyczną wiedzę z zakresu przepisów prawa, bezpieczeństwa sieci i systemów IT oraz zarządzania ryzykiem.
Zobacz szczegóły oferty

Cena: do uzgodnienia

Czas trwania: ok 2h

Przygotowanie do kontroli UODO

Szkolenie ma na celu przygotować osoby odpowiedzialne
w organizacji do udziału w kontroli UODO.

Dzięki szkoleniu Państwa personel będzie miał świadomość jak może wyglądać kontrola Prezesa UODO. W trakcie szkolenia przypomnimy najważniejsze pojęcia z zakresu ochrony danych i zasady wiążące się z ich przetwarzaniem.
Zobacz szczegóły oferty

Cena: do uzgodnienia

Czas trwania: ok 7h

Bezpieczeństwo informacji

Szkolenie ma na celu przedstawienie sposobów ochrony wartościowych informacji organizacji.

Każdy podmiot przetwarzający dane powinien przeszkolić pracowników w zakresie ich ochrony. Dzięki szkoleniu znacząco poprawi się bezpieczeństwo przetwarzanych przez Państwa danych, ponieważ często najsłabszym ogniwem jest człowiek.
Zobacz szczegóły oferty

Cena: do uzgodnienia

Czas trwania: ok 2h

Każdy uczestnik

otrzymuje imienne zaświadczenie

poradnik RODO

Poradnik RODO

Niezależnie od wybranej oferty szkoleniowej otrzymają Państwo wydrukowany poradnik dla pracowników „Zasady ochrony danych osobowych”.

Jest to publikacja stanowiąca syntezę nie tylko najważniejszych pojęć z zakresu ochrony danych osobowych, ale również prostych zasad i zrozumiałych instrukcji. Ten krótki materiał stanowi idealne uzupełnienie wiedzy i podsumowanie szkolenia.